• 1
  • 2
  • 1920
  • 2-2

BABAGAN AWAKE DHEWE

Hangzhou QuanJiang bahan bangunan anyar Co., Ltd

HAGNZHOU QUANJIANG NEW BUILDING materi CO., LTD didegaké ing taun 1994 taun.

We are one of Supplier paling gedhe saka tenunan fiberglass ing China, diekspor AR (ZrO2) tenunan fiberglass Jepang.

23 taun pengalaman mung kang pengabdian kanggo serat tenunan, fiberglass bolong, lan adhesive poto fiberglass bolong & produksi tape.

  • 23 taun pengalaman 23 taun pengalaman
  • Salah paling gedhe tenunan supplier fiberglass ing China Salah paling gedhe tenunan supplier fiberglass ing China
  • ISO9001: 2008 ISO9001: 2008

PRODUCTS CENTER

Hangzhou QuanJiang bahan bangunan anyar Co., Ltd

PAWARTA CENTER

Hangzhou QuanJiang bahan bangunan anyar Co., Ltd
PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Truck