Alkali Tahan Fiberglass Mesh (karo ZrO2)

Short Description:

Alkali tahan fiberglass bolong (karo ZrO2) wis dirajut dening tenunan AR fiberglass (karo ZrO2 isi liwat 14,6%), lan ditutupi karo nutupi tahan alkali.


Detail produk

Tags Product

QUANJIANG iku salah siji saka anjog manufaktur lan supplier salah merek misuwur donya alkali resistat fiberglass bolong (karo ZrO2) ing China, welcome tuku utawa barang selaras ZrO2 fiberglass bolong, serat alkali bolong tahan, fiberglass bolong ZrO2, fiberglass ar bolong digawe ing China lan njaluk sample free saka pabrik kita.

 

Alkali Tahan Fiberglass Mesh (karo ZrO2)

 

◆ Njlèntrèhaké

Alkali tahan fiberglass bolong (karo ZrO2) wis dirajut dening tenunan AR fiberglass (karo ZrO2 isi liwat 14,6%), lan ditutupi karo nutupi tahan alkali.

 

◆ Keterangan

Bahan: tenunan fiberglass C-kaca

Coating: nutupi tahan alkali

Bolong ukuran: 4mm × 4mm, 4mm × 5mm, 5mm × 5mm, 8mm × 8mm, 10mm × 10mm etc.

Bobot: 75 ~ 300g / m2

Jembar: 1M, 1.2m utawa miturut perlu customer

Length: 50m, 100M, 200M, 300M, 800m etc

Warna: Putih, Orange, biru, etc abang

 

◆ Advantage

Banget Alkali tahan

 

◆ Paket

Saben muter ing tas plastik utawa shrink termal karo label

tabung kertas 2 utawa 3 inch

Kanthi kothak karton utawa pallet

6360547315002203071962850

 

Aplikasi

Kang digunakake minangka ngiyataken tembok, roofing GRC utawa bahan bangunan,

6360547316432393962995303

 

◆ Others

port FOB: Ningbo Port

conto cilik: free 

desain Customer: sambutan

Pesenan paling sithik: 1 pallet

Wektu kiriman: 10 ~ 25 days

Katentuan Pangginaan supados langkung pembayaran: 30% T / T ing majeng, 70% T / T sawise salinan dokumen utawa L / C

 


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Truck

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Star