AR Fiberglass Benang Twist

Short Description:

AR (tahan alkali) tenunan fiberglass corak iku tenunan corak karo ZrO2 isi liwat 14,6%, lan impregnated karo bahan kimia.


Detail produk

Tags Product

QUANJIANG iku salah siji saka anjog manufaktur lan supplier salah merek kondhang ing donya taun fiberglass tenunan corak ing China, welcome tuku utawa barang selaras kaca AR serat corak tenunan, alkali ressitant tenunan fiberglass corak, alkali kaca ressitant tenunan serat corak digawe ing China lan njaluk sample free saka pabrik kita.

 

AR Fiberglass Benang Twist

 

◆ Njlèntrèhaké

AR (tahan alkali) tenunan fiberglass corak iku tenunan corak karo ZrO2 isi liwat 14,6%, lan impregnated karo bahan kimia.

 

◆ Karakter

banget tahan alkali.

 

◆ tanggal Technical

Keterangan Koleksi diameteripun serat Single (μm) Kapadhetan linear
 (tex)
Plenetan kekuatan
    (N / Tex)
Twist
(S)
ZrO2 (%)
AR50 AR 11 50 > 0.45 30 ~ 50 14,6
AR67 AR 11 67 > 0,45. 30 ~ 50 14,6%
AR100 AR 11 utawa 13 100 > 0.45 30 ~ 50 14,6%
AR134 AR 13 134 > 0.45 30 ~ 50 14,6%
AR260 AR 13 260 > 0.45 30 ~ 50 14,6%
AR300 AR 13 300 > 0.45 30 ~ 50 14,6%

 

◆ Packing

karo kothak karton

6360547254280955153700680

 

◆ Others

port FOB: Ningbo Port

conto cilik: free

desain Customer: sambutan

Pesenan paling sithik: 1 pallet

Wektu kiriman: 15 ~ 25 days

Katentuan Pangginaan supados langkung pembayaran: 30% T / T ing majeng, 70% T / T sawise salinan dokumen utawa L / C

 


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Key

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Car