C-kaca Serat Benang High Twist

Short Description:

serat C-kaca tenunan corak dhuwur tenunan corak impregnated karo bahan kimia.


Detail produk

Tags Product

QUANJIANG iku salah siji saka anjog manufaktur lan Penyetor saka siji saka tenunan serat merek kondhang ing donya c-kaca corak dhuwur ing China, welcome tuku utawa barang serat selaras c-kaca tenunan corak dhuwur digawe ing China lan njaluk sample free saka pabrik kita .

 

C-kaca Serat Benang High Twist

 

Material

C-kaca tenunan corak dhuwur impregnated karo bahan kimia

 

Advantage

kekuatan Alkali tahan lan apik tensile, Kapadhetan linear lan daya kerja apik.

 

Aplikasi

Iku bahan gegayuhanipun ing kain industri, mecah wheel etc.

 

tanggal Technical

Keterangan Koleksi diameteripun serat Single (μm) Kapadhetan linear (tex) plenetan kekuatan (N / Tex) Twist (S)
CH100 C 11 utawa 13 100 > 0.6 100
CH132 C 13 132 > 0.6 100
CH264 C 13 264 > 0.6 100
CH330 C 13 330 > 0.6 100
CH440 C 13 440 > 0.6 100
CH528 C 13 528 > 0.6 100
CH660 C 13 660 > 0.6 100

 

◆ Packing

karo kothak karton utawa pallet

6360547254280955153700680

 

◆ Others

port FOB: Ningbo Port

conto cilik: free 

desain Customer: sambutan

Pesenan paling sithik: 1 pallet

Wektu kiriman: 15 ~ 25 days

Katentuan Pangginaan supados langkung pembayaran: 30% T / T ing majeng, 70% T / T sawise salinan dokumen utawa L / C


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Flag

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Piala