Fiberglass Mesh kanggo Mosaic

Short Description:

Fiberglass bolong kanggo mozaik wis dirajut dening tenunan fiberglass C-kaca, lan ditutupi karo nutupi tahan alkali.


Detail produk

Tags Product

QUANJIANG iku salah siji saka anjog manufaktur lan supplier salah merek misuwur donya fiberglass bolong mozaik ing China, welcome tuku utawa barang fiberglass mozaik selaras bolong, serat bolong kanggo watu, mosaic fiberglass net, fiberglass dikiataken bolong, serat pitulungan bolong digawe ing China lan njaluk sample free saka pabrik kita.

 

fiberglass Meshkanggo Mosaic

 

◆ Njlèntrèhaké

Fiberglass bolong mozaik wis dirajut dening tenunan fiberglass C-kaca, lan ditutupi karo nutupi tahan alkali.

 

◆ tartamtu tion

tenunan fiberglass C-kaca: Material

Coating: nutupi tahan alkali

5mm × 5mm, 75g / m2,5mm × 5mm, 110g / m2,4mm × 5mm, 130g / m2, 5mm × 5mm, 145g / m2, 4mm × 4mm, 160g / m2 etc 

Jembar: 285mm, 300mm utawa miturut perlu customer

Length: 50m, 100M, 200M, 300M, 600M.800M etc.

 

◆ Advantage

bolong punika biasa lan warata, supaya bisa kelet luwih ing mozaik utawa watu, amarga kita gawé tenunan fiberglass dening dhéwé supaya kita bisa ngontrol kualitas sing luwih apik lan kita karya trampil.

Kita nggunakake kualitas dhuwur alkali nutupi tahan supaya bolong banget kuwat, lan nutupi kita bisa gabungke karo lim banget supaya bolong bisa kelet ing mozaik utawa watu sampurna.

 

◆ Paket

Saben muter ing tas plastik utawa shrink termal karo label

tabung kertas 2 utawa 3 inch

Kanthi kothak karton utawa pallet

6360547404964501928379482

 

◆ Aplikasi

Kang digunakake ing mburi mozaik lan watu minangka pitulungan.

 

◆ Others

port FOB: Ningbo Port

conto cilik: free 

desain Customer: sambutan

Pesenan paling sithik: 1 pallet

Wektu kiriman: 10 ~ 25 days

Katentuan Pangginaan supados langkung pembayaran: 30% T / T ing majeng, 70% T / T sawise salinan dokumen utawa L / C


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Key

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Star