Apa milih kita

Hangzhou Quanjiang New Building Materials Co., Ltd iki diadegaké ing taun 1994 taun. 23 taun pengalaman mung kang pengabdian kanggo tenunan kualitas fiberglass apik, fiberglass bolong lan serat kaca poto-adhesive bolong & tape.

1) Kita gawé tenunan fiberglass dening dhéwé, supaya bolong iku biasa lan langit, lan kualitas iku ing kontrol.
kok milih kita 1)

2) .Aku nggunakake kualitas dhuwur nutupi lim kanggo resistance alkali, supaya bolong fiberglass duwe ciri apik saka tahan alkali, lan bolong banget kuwat lan tetep banget tenan (ora gampang kanggo mindhah).

kok milih kita 2)

3). Kita nggunakake lim nutupi kualitas kanggo retardant geni, supaya bolong fiberglass duwe karakter apik saka resistance geni.

kok milih kita 3) -1 kok milih kita 3) -2

4). Kita nggunakake kualitas dhuwur adhesive lim kanggo adhesive poto bolong & tape wis karakter apik saka adesif, iku bisa katahan wektu logn Kangge tape wis gampang kanggo unroll, lan iku bisa diatasi kuwat banget lan tenunan fiberglass ora gampang kanggo mindhah utawa tiba metu.

kok milih kita 4)


PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Star