• 1
  • 2
  • 1920
  • 2-2

TENTANG KAMI

HangZhou QuanJiang bahan wangunan anyar Co., Ltd

HAGNZHOU QUANJIANG NEW wangunan MATERIA CO., LTD diadegkeun dina 1994 taun.

Kami salah sahiji supplier pangbadagna tina benang orat di Cina, diekspor AR (ZrO2) benang orat pikeun Jepang.

23 taun pangalaman wungkul keur devoted mun orat benang, orat bolong, jeung napel diri orat bolong & produksi tape.

  • 23 taun pangalaman 23 taun pangalaman
  • Salah sahiji pangbadagna benang supplier orat dina Cina Salah sahiji pangbadagna benang supplier orat dina Cina
  • ISO9001: 2008 ISO9001: 2008

produk Center

HangZhou QuanJiang bahan wangunan anyar Co., Ltd

warta Center

HangZhou QuanJiang bahan wangunan anyar Co., Ltd
panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala