Alkali tahan orat bolong (kalawan ZrO2)

Pondok Description:

Alkali tahan orat bolong (kalawan ZrO2) ieu anyaman ku benang AR orat (kalawan ZrO2 eusi leuwih 14,6%), sarta coated kalawan palapis tahan alkali.


jéntré produk

Tags produk

QUANJIANG mangrupakeun salah sahiji ngarah pabrik jeung suppliers tina salah sahiji merek kawentar dunya alkali resistat orat bolong (kalawan ZrO2) dina Cina, ngabagéakeun mésér atanapi borongan ngaropéa zro2 orat bolong, orat alkali bolong tahan, orat bolong ZrO2, orat ar bolong anu dijieun di Cina jeung meunang sampel bebas na ti pabrik urang.

 

alkali tahan orat bolong (kalawan ZrO2)

 

◆ Ngagambarkeun

Alkali tahan orat bolong (kalawan ZrO2) ieu anyaman ku benang AR orat (kalawan ZrO2 eusi leuwih 14,6%), sarta coated kalawan palapis tahan alkali.

 

◆ spésifikasi

Bahan: benang orat C-kaca

Palapis: palapis tahan alkali

Bolong ukuranana: 4mm × 4mm, 4mm × 5mm, 5mm × 5mm, 8mm × 8mm, 10mm × 10mm jsb

Beurat: 75 ~ 300g / m2

Lebar: 1m, 1.2m atawa ulah nurutkeun perlu customer urang

Panjangna: 50m, 100m, 200M, 300M, 800M jsb

Warna: Putih, oranyeu, bulao, jsb beureum

 

◆ Kauntungan

Alus alkali tahan

 

◆ Paket

Unggal roll dina kantong plastik atawa ngaleutikan termal kalawan labél

tube kertas 2 atanapi 3 inci

Kalayan kotak karton atawa Usuk

6360547315002203071962850

 

Aplikasi

Hal ieu dipaké salaku nguatkeun ngeunaan témbok, roofing GRC atawa bahan wangunan lianna,

6360547316432393962995303

 

◆ Batur

port FOB: Ningbo Port

sampel leutik: gratis 

Desain customer: wilujeng sumping

urutan minimum: 1 Usuk

waktos pangiriman: 10 ~ 25 dinten

Sarat pembayaran: 30% T / T dina canggih, 70% T / T sanggeus salinan dokumén atawa L / C

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tah kitu