Alkali tahan orat bolong (tanpa ZrO2)

Pondok Description:

Alkali tahan orat bolong (tanpa ZrO2) ieu anyaman ku benang orat C-kaca, sarta coated kalawan palapis tahan alkali.


jéntré produk

Tags produk

QUANJIANG mangrupakeun salah sahiji ngarah pabrik jeung suppliers tina salah sahiji merek kawentar dunya alkali tahan orat bolong (tanpa zro2) dina Cina, ngabagéakeun mésér atanapi borongan orat ngaropéa bolong tahan, lawon orat tahan alkali alkali, basa orat tahan bolong, orat coated bolong dilakukeun dina Cina sarta meunang sampel bebas na ti pabrik urang.

 

alkali tahan orat bolong (tanpa ZrO2)

 

◆ Ngagambarkeun

Alkali tahan orat bolong (tanpa ZrO2) ieu anyaman ku benang orat C-kaca, sarta coated kalawan palapis tahan alkali

 

◆ spésifikasi

benang orat C-kaca: bahan

Palapis: alkali palapis tahan

Bolong ukuranana: 2.85mm × 2.85mm, 4mm × 4mm, 4mm × 5mm, 5mm × 5mm, 8mm × 8mm, 10mm × 10mm jsb

Beurat: 50 ~ 300g / m2

Lebar: 1m, 1.2m atawa ulah nurutkeun perlu customer urang

Panjangna: 50m, 100m, 200M, 300M, 800M jsb

Warna: Putih, oranyeu, bulao, jsb beureum

 

◆ Kauntungan

lalawanan alkali Alus

 

◆ Paket

Unggal roll dina kantong plastik atawa ngaleutikan termal kalawan labél

tube kertas 2 atanapi 3 inci

Kalayan kotak karton atawa Usuk

 

◆ kontrol Quality

A.We nganggo kualitas luhur palapis tahan alkali supados bolong orat gaduh ciri hade tahan alkali, bolong nu aya kuat sarta biasa dibereskeun pisan teguh (henteu gampang pikeun mindahkeun)

 bolong BBThe téh biasa na jelas, sabab urang ngahasilkeun benang orat ku Sunan Gunung Djati sangkan kualitas nu sahandapeun kontrol jeung worker kami téh terampil

C.Each roll nyaeta kedap tur mulus, eta Sigana geulis

6360547407212053862748943

 

◆ Aplikasi

Hal ieu dipaké salaku nguatkeun ngeunaan témbok, roofing GRC, Mosaic, batu atawa bahan wangunan lianna.

6360547316432393962995303

 

◆ Batur

port FOB: Ningbo Port

sampel leutik: gratis 

Desain customer: wilujeng sumping

urutan minimum: 1 Usuk

waktos pangiriman: 10 ~ 25 dinten

Sarat pembayaran: 30% T / T dina canggih, 70% T / T sanggeus salinan dokumén atawa L / C


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih House

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Car