AR orat Roving

Pondok Description:

AR (tahan alkali) orat roving dijieunna tina ratusan serat AR-kaca (ku ZrO2 eusi leuwih 14,6% impregnated kalayan bahan kimia, ieu tanpa pulas.


jéntré produk

Tags produk

QUANJIANG mangrupakeun salah sahiji ngarah pabrik jeung suppliers tina salah sahiji dunya merek kawentar AR orat roving di Cina, ngabagéakeun mésér atanapi borongan ngaropéa orat ressitant alkali roving, AR serat gelas roving, alkali roving serat gelas tahan dilakukeun dina Cina sarta meunang na gratis sampel tina pabrik urang.

 

AR orat Roving

 

◆ Ngagambarkeun

AR (tahan alkali) orat roving dijieunna tina ratusan serat AR-kaca (ku ZrO2 eusi leuwih 14,6% impregnated kalayan bahan kimia, ieu tanpa pulas.

 

◆ Aksara

Alus tahan alkali

 

◆ tanggal Téknis

spésifikasi ngetik diaméterna serat optik tunggal (μm) ldensity (Tex) kakuatan Tensile (N / Tex) ZrO2 (%)
AR200 ~ 1200 AR 13 200 ~ 1200 > 0,3 14,6

 

◆ Packing

kalawan Usuk

6360547274904616104718328

 

◆ Batur:

port FOB: Ningbo Port

sampel leutik: gratis

Desain customer: wilujeng sumping

urutan minimum: 1 Usuk

waktos pangiriman: 15 ~ 25 dinten

Sarat pembayaran: 30% T / T dina canggih, 70% T / T sanggeus salinan dokumén atawa L / C

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tah kitu

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tah kitu