AR orat benang pulas

Pondok Description:

AR (tahan alkali) benang orat pulas mangrupakeun benang pulas jeung ZrO2 eusi leuwih 14,6%, sarta impregnated kalayan bahan kimia.


jéntré produk

Tags produk

QUANJIANG mangrupakeun salah sahiji ngarah pabrik jeung suppliers tina salah sahiji merek kawentar dunya AR orat benang pulas di Cina, ngabagéakeun mésér atanapi borongan ngaropéa kaca AR serat pulas benang, alkali ressitant benang orat pulas, alkali kaca ressitant benang serat pulas dilakukeun dina Cina tur meunangkeun sampel bebas na ti pabrik urang.

 

AR orat benang pulas

 

◆ Ngagambarkeun

AR (tahan alkali) benang orat pulas mangrupakeun benang pulas jeung ZrO2 eusi leuwih 14,6%, sarta impregnated kalayan bahan kimia.

 

◆ Aksara

alus teuing tahan alkali.

 

◆ tanggal Téknis

spésifikasi ngetik diaméterna serat optik tunggal (μm) kapadetan linier
 (Tex)
Kakuatan Tensile
    (N / Tex)
Pulas
(S)
ZrO2 (%)
AR50 AR 11 50 > 0,45 30 ~ 50 14,6
AR67 AR 11 67 > 0,45. 30 ~ 50 14,6%
AR100 AR 11 atawa 13 100 > 0,45 30 ~ 50 14,6%
AR134 AR 13 134 > 0,45 30 ~ 50 14,6%
AR260 AR 13 260 > 0,45 30 ~ 50 14,6%
AR300 AR 13 300 > 0,45 30 ~ 50 14,6%

 

◆ Packing

kalayan kotak karton

6360547254280955153700680

 

◆ Batur

port FOB: Ningbo Port

sampel leutik: gratis

Desain customer: wilujeng sumping

urutan minimum: 1 Usuk

waktos pangiriman: 15 ~ 25 dinten

Sarat pembayaran: 30% T / T dina canggih, 70% T / T sanggeus salinan dokumén atawa L / C

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart