C-Kaca Serat Roving

Pondok Description:

Serat C-kaca roving dijieunna tina ratusan serat C-kaca impregnated kalayan bahan kimia, ieu tanpa pulas


jéntré produk

Tags produk

QUANJIANG mangrupakeun salah sahiji ngarah pabrik jeung suppliers tina salah sahiji serat merek kawentar dunya c-kaca roving di Cina, ngabagéakeun mésér atanapi borongan ngaropéa c-kaca serat roving dilakukeun dina Cina sarta meunang sampel bebas na ti pabrik urang.

 

C-Kaca Serat Roving

 

◆ Ngagambarkeun

Serat C-kaca roving dijieunna tina ratusan serat C-kaca impregnated kalayan bahan kimia, ieu tanpa pulas

 

◆ Aksara

kakuatan tinggi

Alkali jeung tahan asam

Urang ngadalikeun téhnologi canggih kitu produk urang boga kirang fuzz sarta éta workability alus

 

◆ tanggal Téknis

spésifikasi ngetik diaméterna serat optik tunggal (μm) ldensity (Tex) kakuatan Tensile (N / Tex)
CR200 ~ 1200 C 13 200 ~ 1200 > 0,3

 

◆ Packing

kalayan kotak karton atawa Usuk

6360547266490441757681568

 

◆ Batur

port FOB: Ningbo Port

sampel leutik: gratis 

Desain customer: wilujeng sumping

urutan minimum: 1 Usuk

waktos pangiriman: 15 ~ 25 dinten

Sarat pembayaran: 30% T / T dina canggih, 70% T / T sanggeus salinan dokumén atawa L / C

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Key

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra