C-Kaca Serat benang pulas

Pondok Description:

C-kaca benang serat pulas ieu impregnated kalayan bahan kimia.


jéntré produk

Tags produk

 

QUANJIANG mangrupakeun salah sahiji ngarah pabrik jeung suppliers tina salah sahiji merek kawentar dunya c-kaca benang serat pulas di Cina, ngabagéakeun mésér atanapi borongan ngaropéa c-kaca benang serat pulas dilakukeun dina Cina sarta meunang sampel bebas na ti pabrik urang.

 

C-Kaca orat benang pulas

 

◆ Bahan

C-kaca benang serat pulas impregnated kalawan Bahan kimiawi

 

◆ Kauntungan

kakuatan alkali tahan jeung alus tensile, probability density liniér sarta workability alus.

 

◆ Aplikasi

Ieu mangrupakeun bahan cita dina orat Tenun lawon, belts, tali, pipa, grinding kabayang, jsb.

 

◆ tanggal Téknis

spésifikasi ngetik diaméterna serat optik tunggal (μm) kapadetan linier (Tex) kakuatan Tensile (N / Tex) Pulas (S)
C50 C 11 50 > 0,45 30 ~ 50
C67 C 11 67 > 0,45. 30 ~ 50
C100 C 11 atawa 13 100 > 0,45 30 ~ 50
C134 C 13 134 > 0,45 30 ~ 50
C260 C 13 260 > 0,45 30 ~ 50
C300 C 13 300 > 0,45 30 ~ 50

 

◆ Packing

Kalayan kotak karton atawa Usuk

6360547254280955153700680

 

◆ Batur

port FOB: Ningbo Port

sampel leutik: gratis 

Desain customer: wilujeng sumping

urutan minimum: 1 Usuk

waktos pangiriman: 15 ~ 25 dinten

Sarat pembayaran: 30% T / T dina canggih, 70% T / T sanggeus salinan dokumén atawa L / C

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Star

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Car