Orat bolong keur Mosaic

Pondok Description:

Orat bolong keur mosaic ieu anyaman ku benang orat C-kaca, sarta coated kalawan palapis tahan alkali.


jéntré produk

Tags produk

QUANJIANG mangrupakeun salah sahiji ngarah pabrik jeung suppliers tina salah sahiji merek kawentar dunya orat bolong mosaic di Cina, ngabagéakeun mésér atanapi borongan orat mosaic ngaropéa bolong, orat bolong keur batu, mosaic orat net, orat bertulang bolong, orat tulangan bolong dilakukeun dina Cina sarta meunang sampel bebas na ti pabrik urang.

 

orat bolongkeur Mosaic

 

◆ Ngagambarkeun

Orat bolong mosaic ieu anyaman ku benang orat C-kaca, sarta coated kalawan palapis tahan alkali.

 

◆ Specifica tion

benang orat C-kaca: bahan

Palapis: palapis tahan alkali

5mm × 5mm, 75g / m2,5mm × 5mm, 110g / m2,4mm × 5mm, 130g / m2, 5mm × 5mm, 145g / m2, 4mm × 4mm, 160g / m2 jsb 

Lebar: 285mm, 300mm atawa ulah nurutkeun perlu customer urang

Panjangna: 50m, 100m, 200M, 300M, 600M.800M jsb

 

◆ Kauntungan

bolong nu aya biasa na datar, meh tiasa lengket hadé dina mosaic atanapi batu, sabab urang ngahasilkeun benang orat ku Sunan Gunung Djati sangkan bisa ngadalikeun kualitas nu hadé jeung karya urang téh terampil.

Urang make kualitas luhur alkali palapis tahan ku kituna bolong pohara kuat, sarta palapis urang bisa ngagabungkeun jeung lem pisan nice ambéh bolong anu bisa lengket dina mosaic atanapi batu sampurna.

 

◆ Paket

Unggal roll dina kantong plastik atawa ngaleutikan termal kalawan labél

tube kertas 2 atanapi 3 inci

Kalayan kotak karton atawa Usuk

6360547404964501928379482

 

◆ Aplikasi

Hal ieu dipaké dina tonggong mosaic jeung batu jadi tulangan.

 

◆ Batur

port FOB: Ningbo Port

sampel leutik: gratis 

Desain customer: wilujeng sumping

urutan minimum: 1 Usuk

waktos pangiriman: 10 ~ 25 dinten

Sarat pembayaran: 30% T / T dina canggih, 70% T / T sanggeus salinan dokumén atawa L / C


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Star

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tangkal