Hvad er forskellen mellem sømtape og gitterklud?

I husudsmykningen, hvis der er revner på væggen, er det ikke nødvendigt at male alle, bare brug fælles papirtape eller gitterklud til at reparere det, hvilket er praktisk, hurtigt og sparer penge, selvom begge disse kan bruges. bruges til vægreparationer, men mange kender ikke den specifikke forskel på sømbånd og gitterdug, så i dag vil vi tale om forskellen på sømbånd og gitterdug.

1. Introduktion af sømtape

Sømtapeer en slags papirmateriale, almindeligvis brugt til vægrevnereparation, og nogle cementrevnereparationer osv. Farven er for det meste hvid.Når du bruger det, skal du bruge hvid latex til at børste et lag på sømmen, og derefter klæbe det.Sæt bare papirtapen på, og når det hele er tørt, læg et lag spartelmasse på det eller lav en vægskulptur.Sømbånd bruges hovedsageligt i vægrevner, kalkprodukter og nogle cementgulve, vægge og så videre.Anvendelsesomfanget er relativt snævert.

2. Introduktion til Grid Belt

Materialet afmeshklud er hovedsageligt alkalisk eller ikke-alkalisk glasfiber, som er dækket af alkali-resistent polymeremulsion.Generelt set har serien af ​​mesh-dug-produkter sandsynligvis alkali-resistent GRC-glasfiber mesh-dug.Eller det er en speciel stengitterdug til alkalibestandige vægge og noget marmorgitterdug.Anvendelser er (1). Vægforstærkningsmaterialer, såsom glasfibernet, GRC-vægplader, gipsplader og andre materialer.(2). Cementprodukter, såsom romerske søjler, marmor og andre stenprodukter, granitstøttenet osv. (3).Vandtæt klud, asfaltprodukter, såsom armeret plast, gummirammematerialer mv.

Forskellen på de to er, at kvaliteten af ​​gitterdugen er meget bedre end sømbåndet, og gipspladen eller papiroverfladen plus det yderste gipslag bruges ofte som skillevæg i den arkitektoniske udsmykning.Generelt, hvis det er et avanceret produkt I dette tilfælde bruges gitterklud, men papirtape er meget billigere end stoftape og er mere økonomisk.


Indlægstid: Okt-08-2021