Rreth nesh

fabrikë
Hangzhou QuanJian materialeve të ndërtimit të reja Co, Ltd, është prodhuesi kryesor specializuar në prodhimin e fije tekstil me fije qelqi, tekstil me fije qelqi rrjetë dhe tekstil me fije qelqi vetë ngjitës rrjetë kasetë. Themeluar 1994, gjendet në Jiande qytetit e cila është rreth 1.5 orë në mes të aeroportit Hangzhou dhe 3 orë midis Shangait.

Forta tona më të mëdha janë :
1.Resource i fije tekstil me fije qelqi
Ne jemi një nga furnizuesit më të mëdha në fije tekstil me fije qelqi në Kinë, ne kemi rreth 50 të avancuara fibra platinum
crucibles vizatim, kapaciteti është më shumë 12.000 ton në vit.
Ne kemi 180 gërshetim afrohet, kapaciteti është më shumë se 80 milionë metra katrorë në vit. sepse ne kontrollin e burimeve e fije tekstil me fije qelqi dhekapaciteti është mjaft i madh, kështu që ne kemi avantazhin e çmimeve
2.Professional
Në kalojë 23 vitet e, ne vetëm të prodhojë fije tekstil me fije qelqi, tekstil me fije qelqi rrjetë dhe tekstil me fije qelqi vetë ngjitës rrjetë kasetë, ne jemi profesionistë dhe ne janë të rrepta në cilësi, kështu që kompania jonë është i famshëm në Kinë, në të njëjtën kohë produktet tona janë të njohura në më shumë se 30 vende, Evropës, Amerikës së Veriut (SHBA,Canada, Mexico), South American(Argentina, Brazil, Ecuador, Chile), South Africa, Australia, Turkey, Japan, Korea, UAE and so on

Produktet tona duke përfshirë:
1.C-qelqi fije fije qelqi
2.Alkali rezistente fije me fije qelqi
3.Alkali rrjetë rezistente tekstil me fije qelqi (pa ZrO2)
4.Alkali rezistente rrjetë tekstil me fije qelqi (me ZrO2)
5.Fire tekstil me fije qelqi rezistent rrjetë
6.Fiberglass rrjetë mozaik
7. Tekstil me fije qelqi vetë ngjitës rrjetë
8.Fiberglass drywall shirit të përbashkët

Ne shpresojmë që të krijojë bashkëpunim të gjatë dhe miqësor me të gjithë klientët tanë!