Pse të zgjidhni na

Hangzhou Quanjiang New Building Materials Co, Ltd, u themelua në vitin 1994. 23 vjet përvojë vetëm duke u përkushtuar për fije të mirë të cilësisë tekstil me fije qelqi, tekstil me fije qelqi rrjetë dhe tekstil me fije qelqi vetë-ngjitës rrjetë dhe kasetë.

1) ne prodhimin e fije tekstil me fije qelqi me veten, kështu që rrjetë është e rregullt dhe të qartë, dhe cilësia është nën kontroll.
Pse të zgjidhni na 1)

2) Ne përdorim cilësi të lartë shtresë ngjitëse për rezistencës alkali, kështu që rrjetë tekstil me fije qelqi kanë karakteristika të mira të alkali rezistente, dhe rrjetë është shumë i fortë dhe kjo është fikse shumë të fortë (jo e lehtë për të lëvizur).

Pse të zgjidhni na 2)

3). Ne përdorim cilësi të lartë Veshje zam për rezistent ndaj zjarrit, kështu që rrjetë tekstil me fije qelqi të kenë karakter të mirë e rezistencës zjarrit.

Pse të zgjidhni na 3) -1 Pse të zgjidhni na 3) -2

4). Ne përdorim cilësi të lartë ngjitës ngjitës për rrjetë vetë ngjitës dhe kasetë ka karakter të mirë e ngjitës, ajo mund të mbahet kohë logn ndërkohë kasetë është e lehtë për të shpështjellem, dhe kjo mund të jetë fikse shumë i fortë dhe fije tekstil me fije qelqi nuk është e lehtë për të lëvizur ose të bien jashtë.

Pse të zgjidhni na 4)