HAGNZHOU QUANJIANG MATERIA E RE NDËRTIMORE CO, LTD u themelua në vitin 1994.

Ne jemi një nga furnizuesit më të mëdhenj të fijeve të tekstil me fije qelqi në Kinë, eksportojmë fije tekstil me fije qelqi AR (ZrO2) në Japoni.

28 vjet eksperiencë kushtuar vetëm fijeve me tekstil me fije qelqi, rrjetave me tekstil me fije qelqi dhe prodhimit të rrjetave dhe shiritave të tekstilit me fije qelqi vetë ngjitëse.

Na kontaktoni Lexo më shumë

Të paraqituraProduktet

Arritje të reja