HAGNZHOU QUANJIANG НОВА ГРАДЕЖНА МАТЕРИЈА CO., LTD е основана во 1994 година.

Ние сме еден од најголемите добавувачи на предиво од фиберглас во Кина, извезуваме предиво од AR (ZrO2) во Јапонија.

28-годишно искуство е посветено само на предиво од фиберглас, мрежа од фиберглас и самолепливи мрежи и ленти од фиберглас.

Контактирајте не Прочитај повеќе

ИзбранаПроизводи

Нови пристигнувања