КК

 

квалитет Рута

Ние посветуваме големо внимание на квалитетот, сите производи се под контрола, можеме да трага информации за квалитет, како подолу:

Суровина е прегледано и евиденција тестот може да се провери во текот на целото производство.

Во текот на производството, КК-Амо ќе ја испита квалитетот, квалитетот е под контрола и евиденција тестот може да се провери во текот на целото производство.

Готови производи ќе бидат проверени повторно пред пратката.

Ние плаќаат високи внимание на повратни информации за квалитет од нашите клиенти.

 

 

Тест на квалитетот

КК

 

 

квалитет жалби

Нашата компанија е одговорна за квалитетот во текот на целата продукција и по продажбата, во случај на сериозни грешки квалитет:

◆  На купувачот-во рок од 2 месеци по приемот на стоката, се подготвуваат жалбата детали заедно со слика или примероци за нас.

◆  Откако ја прими жалба, ние ќе започне истрага и повратни информации на жалба во рок од 3 ~ 7 работни дена.

◆  Ние ќе ви обезбедиме решенија, како попуст, заменете итн зависи од резултатите од истражувањето.


Прашање Сега
  • * CAPTCHA: Ве молиме изберете камион