Зошто да изберете нас

Хангжу Quanjiang Нов Градежни материјали копродукции, Ltd е основана во 1994 година. 23 години искуство се посветени само на добар квалитет фиберглас предиво, фиберглас мрежа и самолепливи фиберглас мрежа & лента.

1) Ние произведуваме предиво фиберглас со самите себе, па на решетката е редовна и јасни, а квалитетот е под контрола.
Зошто да не одберете нас 1)

2) Ние користиме високо квалитетни слој лепак за алкално отпор, па решетката фиберглас имаат добри карактеристики на алкално отпорни, и на мрежа е многу силна и таа е фиксна многу фирма (не е лесно да се движат).

Зошто да не одберете нас 2)

3). Ние користиме високо квалитетни слој лепак за оган retardant, па решетката фиберглас имаат добар карактер на отпорност на пожар.

зошто не одберете нас 3) -1 зошто не одберете нас 3) -2

4). Ние користиме високо квалитетни лепило лепак за стикери мрежа & лента има добар карактер на лепило, тоа би можело да се чуваат logn време пак на снимката е лесно да unroll, а тоа може да се дефинира многу силна и предиво од стаклени влакна не е лесно да се движи или да падне надвор.

Зошто да не одберете нас 4)