за нас

фабрика
Хангжу QuanJian нови градежни материјали копродукции, Ltd е водечки производител специјализираат во производство на предиво фиберглас, фиберглас мрежа и стикери фиберглас мрежа лента. Основана 1994 година, кој се наоѓа во Jiande Сити, кој е околу 1,5 часа меѓу аеродромот и Хангжу 3 часа помеѓу Шангај.

Нашите најголеми предности се :
1.Resource од фиберглас предиво
Ние сме една од најголемите снабдувач во фиберглас предиво во Кина, имаме околу 50 напредни платина влакна
цртање садови, капацитетот е повеќе 12.000 тони годишно.
Имаме 180 ткаење разбои, капацитетот е повеќе од 80 милиони квадратни метри годишно. бидејќи ние контрола на ресурси на предиво фиберглас икапацитетот е доста голем, така што мораме цена предност
2.Professional
Во помине 23 години, ние произведуваме само фиберглас предиво, фиберглас мрежа и стикери фиберглас мрежа лента, ние сме професионални и ние се строги во однос на квалитетот, така и нашата компанија е познат во Кина, во исто време, нашите производи се популарни во повеќе од 30 земји, Европа, Северна Америка (САД,Canada, Mexico), South American(Argentina, Brazil, Ecuador, Chile), South Africa, Australia, Turkey, Japan, Korea, UAE and so on

Нашите производи, вклучувајќи:
1 в-стакло фиберглас предиво
2.Alkali отпорни фиберглас предиво
3.Alkali отпорни фиберглас мрежа (без ZrO2)
отпорни 4.Alkali фиберглас мрежа (со ZrO2)
5.Fire отпорни фиберглас мрежа
6.Fiberglass мрежа мозаик
7. стикери фиберглас мрежа
8.Fiberglass drywall заеднички лента

Се надеваме дека ќе се воспостави долго и пријателски односи со сите наши клиенти!