Self-adhesive Fiberglass Mesh / Fiberglass bolong kanggo GRC lan EPS model

Short Description:

Self-adhesive fiberglass bolong wis dirajut dening tenunan fiberglass C-kaca, lan ditutupi karo nutupi tahan alkali lan lim poto-adhesive. Punika dirancang kanggo model rumit, contone roofing GRC lan model EPS, etc.


Detail produk

Tags Product

QUANJIANG iku salah siji saka anjog manufaktur lan supplier salah merek misuwur donya fiberglass poto-adhesive bolong ing China, welcome tuku utawa barang fiberglass poto-adhesive selaras bolong digawe ing China lan njaluk sample free saka pabrik kita.

 

Self-adhesive fiberglass Mesh / Fiberglass bolong kanggo GRC lan EPS model

 

◆ Njlèntrèhaké

Self-adhesive fiberglass bolong wis dirajut dening tenunan fiberglass C-kaca, lan ditutupi karo nutupi tahan alkali lan lim poto-adhesive. Punika dirancang kanggo model rumit, contone roofing GRC lan model EPS, etc.

 

 

◆ Keterangan

Bahan: tenunan fiberglass C-kaca

Coating: nutupi tahan alkali lan lim poto-adhesive.

ukuran Mesh: 4x4mm, 4x5mm, 5x5mm, etc.

Bobot: 90g / m2, 110g / m2, 125g / m2, 145g / m2,152g / m2,160g / m2, etc.

Jembar: 38inch, 1M, 1.2M, etc.

Length: 20M, 45M, 90m, 153M, 150ft, 300ft etc.

Banget lembut lan serat kaca poto-adhesive banget caket bolong:

4x5mm (6x5mesh / inch) 89g / m2; 4x5mm (6x5mesh / inch) 140g / m2; 4x4mm (6x6mesh / inch) 160g / m2.

Jembar: 38inch, 1M, 1.2M, etc.

Length: 20M, 45M, 90m, 153M, 150ft, 300ft etc.

 

◆ Advantage

Sawise nggunakake produk kita, iku bakal ora gampang bulge utawa Gagal adhesive ing 72hours.

 

◆ Paket

Saben muter ing tas plastik utawa shrink termal karo label, tabung kertas 2 inch. 

Kanthi kothak karton utawa pallet.

6360547278498174149777555

 

◆ Quality

Kita nggunakake kualitas dhuwur alkali Coating tahan lan lim adhesive, iku penting banget

bolong A.The bisa diatasi kuwat banget lan tenunan fiberglass ora gampang kanggo mindhah utawa tiba metu

B.The bolong fiberglass poto-adhesive wis karakter apik saka adesif lan bisa katahan dangu, ing wektu sing padha bolong gampang unroll, iku amarga lim adhesive kita tartamtu lan sampurna.

 

◆ Aplikasi

Nggunakake kanggo model rumit, contone roofing GRC lan model EPS, etc.

 

◆ Others

port FOB: Ningbo Port

conto cilik: free 

desain Customer: sambutan

Pesenan paling sithik: 1 pallet

Wektu kiriman: 15 ~ 25 days

Katentuan Pangginaan supados langkung pembayaran: 30% T / T ing majeng, 70% T / T sawise salinan dokumen utawa L / C

 


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Plane

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih House