QC

 

Quality Trace

We mbayar manungsa waé dhuwur kanggo kualitas, kabeh barang ana ing kontrol, kita bisa nglacak informasi kualitas ing ngisor iki:

materi Raw wis dititi prikso lan cathetan test bisa dicenthang sak kabèh produksi.

Sajrone produksi, QC-Dep bakal mriksa kualitas, kualitas ing kontrol lan cathetan test bisa dicenthang sak kabèh produksi.

produk Rampung bakal periksa maneh sadurunge pangiriman.

We mbayar manungsa waé dhuwur kanggo saran kualitas saka kita pelanggan.

 

 

Test Quality

qc

 

 

Quality complaint

Our company tanggung jawab kanggo kualitas sak kabèh Produksi lan sawise dodolan, Ing cilik saka bentet kualitas serius:

◆  panuku-ing 2 sasi sawise panrimo saka barang, nyiapake details complaint bebarengan karo gambar utawa conto kanggo kita.

◆  Sawise nampa complaint, kita bakal miwiti neliti lan saran menyang complaint ing 3 ~ 7 days karya.

◆  Kita bakal nyedhiyani solusi kaya diskon, ngganti etc gumantung ing asil survey.


PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Key