C-kaca Serat roving

Short Description:

serat C-kaca roving digawe saka atusan serat C-kaca impregnated karo bahan kimia, iku tanpa corak


Detail produk

Tags Product

QUANJIANG iku salah siji saka anjog manufaktur lan Penyetor saka siji saka serat merek kondhang ing donya c-kaca roving ing China, welcome tuku utawa barang selaras c-kaca serat roving digawe ing China lan njaluk sample free saka pabrik kita.

 

C-kaca Serat roving

 

◆ Njlèntrèhaké

serat C-kaca roving digawe saka atusan serat C-kaca impregnated karo bahan kimia, iku tanpa corak

 

◆ Karakter

dhuwur kekuatan

Alkali lan tahan asam

We ngontrol majeng teknologi supaya kita prodhuk wis kurang fuzz lan iku daya kerja apik

 

◆ tanggal Technical

Keterangan Koleksi diameteripun serat Single (μm) ldensity (tex) plenetan kekuatan (N / Tex)
CR200 ~ 1200 C 13 200 ~ 1200 > 0.3

 

◆ Packing

karo kothak karton utawa pallet

6360547266490441757681568

 

◆ Others

port FOB: Ningbo Port

conto cilik: free 

desain Customer: sambutan

Pesenan paling sithik: 1 pallet

Wektu kiriman: 15 ~ 25 days

Katentuan Pangginaan supados langkung pembayaran: 30% T / T ing majeng, 70% T / T sawise salinan dokumen utawa L / C

 


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Truck

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Tree