Babagan awake dhewe

pabrik
Hangzhou QuanJian bahan bangunan anyar Co., Ltd punika Produsèn anjog spesialis ing prodhuksi tenunan fiberglass, serat bolong lan adhesive poto fiberglass bolong tape. Founded 1994, dumunung ing City JianDe kang kira 1,5 jam antarane Airport Hangzhou lan 3 jam antarane ShangHai.

Kekiyatan paling kita :
1.Resource saka tenunan fiberglass
We iku siji saka supplier paling gedhe ing tenunan fiberglass ing China, kita duwe bab 50 majeng serat platinum
crucibles drawing, kapasitas luwih 12000 Ton saben taun.
We kudu 180 Weaving looms, kapasitas luwih saka 80 yuta meter saben taun. amarga kita ngontrol sumber saka tenunan fiberglass lankapasitas cukup amba, supaya kita duwe kauntungan rega
2.Professional
Ing pass 23 taun, kita mung gawé tenunan fiberglass, serat bolong lan adhesive poto fiberglass bolong tape, kita profesional lan kita sing ketat ing kualitas, supaya kita perusahaan iki misuwur ing China, ing wektu sing padha kita produk populer ing luwih saka 30 negara, Eropah, Amérika Lor (USA,Canada, Mexico), South American(Argentina, Brazil, Ecuador, Chile), South Africa, Australia, Turkey, Japan, Korea, UAE and so on

Kita produk kalebu:
1.C-kaca tenunan fiberglass
2.Alkali tahan tenunan fiberglass
3.Alkali tahan fiberglass bolong (tanpa ZrO2)
4.Alkali fiberglass tahan bolong (karo ZrO2)
5.Fire fiberglass tahan bolong
6.Fiberglass bolong mozaik
7. Self adhesive fiberglass bolong
8.Fiberglass drywall tape peserta

Kita ngarep-arep kanggo netepake kerjasama dawa lan loropaken karo kabeh kita pelanggan!


PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Flag