Fire Retardent Fiberglss Mesh / EIFS Fiberglass Mesh

Short Description:

EIFS fiberglass bolong

resistance Fire fiberglass bolong resistance / Flame bolong

retardant Fire fiberglass bolong / Flame retardant fiberglass bolong

Punika dirajut dening tenunan fiberglass C-kaca, lan ditutupi karo nutupi tahan geni.


Detail produk

Tags Product

QUANJIANG iku salah siji saka anjog manufaktur lan supplier salah merek misuwur donya murub tahan fiberglss bolong ing China, welcome tuku utawa barang selaras fiberglass Fireproofing bolong, geni fiberglass tahan bolong kain, eifs fiberglass bolong digawe ing China lan njaluk sample free sawijining saka pabrik kita.

 

EIFS fiberglass bolong

resistance Fire fiberglass bolong resistance / Flame bolong

retardant Fire fiberglass bolong / Flame retardant fiberglass bolong

 

◆ Njlèntrèhaké

Punika dirajut dening tenunan fiberglass C-kaca, lan ditutupi karo nutupi tahan geni.

 

◆ Keterangan

tenunan fiberglass C-kaca: Material

Coating: geni nutupi tahan

ukuran Mesh: 6 × 6mesh / inch

Bobot: 122g / m2,152g / m2,160g / m2,200g / m2 etc

Jembar: 9.5inch, 38inch, 48inch utawa miturut pelanggan kudu

Length: 150ft etc

Warna: Putih, Orange, biru, etc abang

 

◆ Paket

Saben muter ing tas plastik karo label

tabung kertas 2 utawa 3 inch

Kanthi kothak karton utawa pallet

6360547278498174149777555

 

◆ Quality contral

A.We geni nggunakake kualitas dhuwur nutupi tahan supaya fiberglass bolong wis Ciri apik geni tahan 

kok milih kita 3) -1kok milih kita 3) -2

bolong B.The alus lan kuwat, bolong wis tetep banget tenan (ora gampang kanggo mindhah)

kok milih kita 2)

C.The bolong iku biasa lan cetha, amarga kita gawé tenunan fiberglass dening dhéwé supaya kualitas ing kontrol lan buruh kita trampil

D.Each muter iku nyenyet lan Gamelan, iku katon ayu

6360547407212053862748943

 

◆ Applicaton

Digunakake ing EIFS (Exterior Insulation lan Rampung Systems)

6360547282052641063422101

 

◆ Others

port FOB: Ningbo Port

conto cilik: free

desain Customer: sambutan

Pesenan paling sithik: 1 pallet

Wektu kiriman: 15 ~ 25 days

Katentuan Pangginaan supados langkung pembayaran: 30% T / T ing majeng, 70% T / T sawise salinan dokumen utawa L / C


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Truck

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Star