Self-adhesive Fiberglass Mesh Tape

Short Description:

Self-adhesive fiberglass bolong tape wis dirajut dening tenunan fiberglass C-kaca, lan ditutupi karo nutupi tahan alkali lan lim poto-adhesive. Iku wis dirancang kanggo nggunakake peserta senyawa kanggo nguwataké joints Papan gypsum, repair drywall, etc.


Detail produk

Tags Product

QUANJIANG iku salah siji saka anjog manufaktur lan supplier salah merek misuwur donya fiberglass poto-adhesive bolong tape ing China, welcome tuku utawa barang fiberglass poto-adhesive selaras bolong tape digawe ing China lan njaluk sample free saka pabrik kita.

 

Self-adhesive fiberglass Bolong Tape

 

◆ Njlèntrèhaké

Self-adhesive fiberglass bolong tape wis dirajut dening tenunan fiberglass C-kaca, lan ditutupi karo nutupi tahan alkali lan lim poto-adhesive. Iku wis dirancang kanggo nggunakake peserta senyawa kanggo nguwataké joints Papan gypsum, repair drywall, etc.

 

◆ Keterangan

Bahan: tenunan fiberglass C-kaca

Coating: nutupi tahan alkali lan lim poto-adhesive.

ukuran Mesh: 9 × 9mesh / inch, 4x5mm, 5x5mm, 10 * 10, etc.

Bobot: 60g / m2, 65g / m2, 70g / m2, 75g / m2, 90g / m2, etc.

Jembar: 48mm, 5cm, 76mm, 10CM, 15cm, 20cm, 2inch, 3inch, 4inch etc.

Length: 20M, 45M, 90m, 153M, 150ft, 300ft etc.

 

◆ Advantage

resistance alkali banget, kekuatan tensile dhuwur, karakter apik saka adesif

 

◆ Paket

Saben muter ing tas plastik utawa shrink termal karo label, 2 inch utawa tabung kertas 3 inch. 

Kanthi kothak karton utawa pallet

6360547300970600046380770

 

◆ Quality

Kita nggunakake kualitas dhuwur alkali Coating tahan lan lim adhesive, iku penting banget

bolong A.The bisa diatasi kuwat banget lan tenunan fiberglass ora gampang kanggo mindhah utawa tiba metu

B.The fiberglass poto-adhesive bolong tape wis karakter apik saka adesif lan bisa katahan dangu, ing wektu sing padha tape iku gampang kanggo unroll, iku amarga lim adhesive kita tartamtu lan sampurna.

kok milih kita 4)

 

◆ Aplikasi

Nggunakake karo peserta senyawa kanggo nguwataké joints Papan gypsum, ndandani drywall, etc.

 

◆ Others

port FOB: Ningbo Port

conto cilik: free 

desain Customer: sambutan

Pesenan paling sithik: 1 pallet

Wektu kiriman: 15 ~ 25 days

Katentuan Pangginaan supados langkung pembayaran: 30% T / T ing majeng, 70% T / T sawise salinan dokumen utawa L / C

 


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Heart

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Tree