Tape Paper Drywall Joint

Short Description:

tape kertas peserta punika tape kertas karo tengah crease, diprodhuksi karo polesan lan dikiataken kertas serat kanggo mesthekake ketaatan luwih. Iku wis dirancang kanggo nggunakake peserta senyawa kanggo nguwataké joints Papan gypsum lan sudhut sadurunge lukisan, texturing utawa wallpapering.

 

 


Detail produk

Tags Product

QUANJIANG iku salah siji saka anjog manufaktur lan Penyetor saka siji ing donya account misuwur fiberglass Drywall tape kertas peserta ing China, welcome tuku utawa barang selaras Drywall tape kertas peserta digawe ing China lan njaluk sample free saka pabrik kita.

 

Tape Drywall Joint Paper

 

◆ Product Description

tape kertas peserta punika tape kertas karo tengah crease, diprodhuksi karo polesan lan dikiataken kertas serat kanggo mesthekake ketaatan luwih. Iku wis dirancang kanggo nggunakake peserta senyawa kanggo nguwataké joints Papan gypsum lan sudhut sadurunge lukisan, texturing utawa wallpapering.

 

◆ Keterangan

Material: Dikiataken kertas serat

Warna: Putih

Ukuran: 2 "(5cm) x250 '(76.2m), 50mmx75m, 50mmx150m ...

 

◆ Kaluwihan lan Wuku

 

* Tape diprodhuksi saka kertas fibered khusus karo kekuatan tensile ditambahaké kanggo nyegah tearing, kerutan utawa mulet.

 

* Serat Paper polesan kanggo ketaatan luwih.

 

* Tape wis crease tengah tliti-dicocogaké kanggo gampang lan akurat aplikasi sudhut.

 

* Kanthi kekuatan udan lan garing dhuwur, kakiyatan saka garing ≥6.5KN / M, Ing kakiyatan saka udan wis ≥2.5KN / M.

 

* Double matting, kekuatan peserta iku luwih, ing doyo serep serat minimal ora kurang saka 50%.

 

* Laser perforation utawa jinis pin perforated, permeabilitas apik, èfèktif supaya Peeling lan lapisan ing.

 

 

◆ Paket

Saben muter ing kothak putih.

Kanthi kothak karton utawa pallet

6360547300970600046380770

 

◆ Main Gunakake

Dirancang kanggo gawe kuat lan ndhelikake joints lan sudhut, gampang kanggo ngatasi masalah joints

 

◆ Others

port FOB: Ningbo Port

conto cilik: free 

desain Customer: sambutan

Pesenan paling sithik: 1 pallet

Wektu kiriman: 15 ~ 25 days

Katentuan Pangginaan supados langkung pembayaran: 30% T / T ing majeng, 70% T / T sawise salinan dokumen utawa L / C

 


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Heart

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Star