C-kaca Serat Benang Twist

Short Description:

C-kaca tenunan serat corak wis impregnated karo bahan kimia.


Detail produk

Tags Product

 

QUANJIANG iku salah siji saka anjog manufaktur lan supplier salah merek misuwur donya c-kaca tenunan serat corak ing China, welcome tuku utawa barang selaras c-kaca tenunan serat corak digawe ing China lan njaluk sample free saka pabrik kita.

 

C-kaca Fiberglass Benang Twist

 

◆ Material

C-kaca tenunan serat corak impregnated karo bahan kimia

 

◆ Advantage

kekuatan Alkali tahan lan apik tensile, Kapadhetan linear lan daya kerja apik.

 

◆ Aplikasi

Iku bahan gegayuhanipun ing serat Weaving kain, sabuk, tali, pipes, mecah wheel, etc.

 

◆ tanggal Technical

Keterangan Koleksi diameteripun serat Single (μm) Kapadhetan linear (tex) plenetan kekuatan (N / Tex) Twist (S)
C50 C 11 50 > 0.45 30 ~ 50
C67 C 11 67 > 0,45. 30 ~ 50
C100 C 11 utawa 13 100 > 0.45 30 ~ 50
C134 C 13 134 > 0.45 30 ~ 50
C260 C 13 260 > 0.45 30 ~ 50
C300 C 13 300 > 0.45 30 ~ 50

 

◆ Packing

Kanthi kothak karton utawa pallet

6360547254280955153700680

 

◆ Others

port FOB: Ningbo Port

conto cilik: free 

desain Customer: sambutan

Pesenan paling sithik: 1 pallet

Wektu kiriman: 15 ~ 25 days

Katentuan Pangginaan supados langkung pembayaran: 30% T / T ing majeng, 70% T / T sawise salinan dokumen utawa L / C

 


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Tree

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Plane