Alkali Tahan Fiberglass Mesh (tanpa ZrO2)

Short Description:

Alkali tahan fiberglass bolong (tanpa ZrO2) wis dirajut dening tenunan fiberglass C-kaca, lan ditutupi karo nutupi tahan alkali.


Detail produk

Tags Product

QUANJIANG iku salah siji saka anjog manufaktur lan supplier salah merek misuwur donya alkali tahan fiberglass bolong (tanpa ZrO2) ing China, welcome tuku utawa barang fiberglass selaras bolong tahan, kain fiberglass tahan alkali alkali, alkalin fiberglass tahan bolong, serat ditutupi bolong digawe ing China lan njaluk sample free saka pabrik kita.

 

Alkali Tahan Fiberglass Mesh (tanpa ZrO2)

 

◆ Njlèntrèhaké

Alkali tahan fiberglass bolong (tanpa ZrO2) wis dirajut dening tenunan fiberglass C-kaca, lan ditutupi karo nutupi tahan alkali

 

◆ Keterangan

tenunan fiberglass C-kaca: Material

Coating: Alkali nutupi tahan

Bolong ukuran: 2.85mm × 2.85mm, 4mm × 4mm, 4mm × 5mm, 5mm × 5mm, 8mm × 8mm, 10mm × 10mm etc.

Bobot: 50 ~ 300g / m2

Jembar: 1M, 1.2m utawa miturut perlu customer

Length: 50m, 100M, 200M, 300M, 800m etc

Warna: Putih, Orange, biru, etc abang

 

◆ Advantage

resistance alkali banget

 

◆ Paket

Saben muter ing tas plastik utawa shrink termal karo label

tabung kertas 2 utawa 3 inch

Kanthi kothak karton utawa pallet

 

◆ kontrol Quality

A.We nggunakake kualitas dhuwur nutupi tahan alkali supaya bolong fiberglass duwe ciri apik saka tahan alkali, bolong punika kuwat lan tetep banget tenan (ora gampang kanggo mindhah)

 bolong BBThe iku biasa lan cetha, amarga kita gawé tenunan fiberglass dening dhéwé supaya kualitas ing kontrol lan buruh kita trampil

C.Each muter iku nyenyet lan Gamelan, iku katon ayu

6360547407212053862748943

 

◆ Aplikasi

Kang digunakake minangka ngiyataken tembok, roofing GRC, Mosaic, watu utawa bahan bangunan.

6360547316432393962995303

 

◆ Others

port FOB: Ningbo Port

conto cilik: free 

desain Customer: sambutan

Pesenan paling sithik: 1 pallet

Wektu kiriman: 10 ~ 25 days

Katentuan Pangginaan supados langkung pembayaran: 30% T / T ing majeng, 70% T / T sawise salinan dokumen utawa L / C


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Car

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Key