C-Kaca Serat benang High pulas

Pondok Description:

Serat C-Kaca benang pulas tinggi nyaéta benang pulas impregnated kalayan bahan kimia.


jéntré produk

Tags produk

QUANJIANG mangrupakeun salah sahiji ngarah pabrik jeung suppliers tina salah sahiji benang serat merek kawentar dunya c-kaca pulas tinggi di Cina, ngabagéakeun mésér atanapi borongan serat ngaropéa c-kaca benang pulas tinggi dilakukeun dina Cina sarta meunang sampel bebas na ti pabrik urang .

 

C-Kaca Serat benang High pulas

 

Bahan

C-kaca benang pulas tinggi impregnated kalawan Bahan kimiawi

 

Kauntungan

kakuatan alkali tahan jeung alus tensile, probability density liniér sarta workability alus.

 

Aplikasi

Ieu mangrupakeun bahan cita dina lawon industri, grinding kabayang jsb

 

tanggal Téknis

spésifikasi ngetik diaméterna serat optik tunggal (μm) kapadetan linier (Tex) kakuatan Tensile (N / Tex) Pulas (S)
CH100 C 11 atawa 13 100 > 0,6 100
CH132 C 13 132 > 0,6 100
CH264 C 13 264 > 0,6 100
CH330 C 13 330 > 0,6 100
CH440 C 13 440 > 0,6 100
CH528 C 13 528 > 0,6 100
CH660 C 13 660 > 0,6 100

 

◆ Packing

kalayan kotak karton atawa Usuk

6360547254280955153700680

 

◆ Batur

port FOB: Ningbo Port

sampel leutik: gratis 

Desain customer: wilujeng sumping

urutan minimum: 1 Usuk

waktos pangiriman: 15 ~ 25 dinten

Sarat pembayaran: 30% T / T dina canggih, 70% T / T sanggeus salinan dokumén atawa L / C


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Star