Timer napel orat bolong / orat bolong keur GRC na EPS modél

Pondok Description:

Timer napel orat bolong ieu anyaman ku benang orat C-kaca, sarta coated kalawan palapis tahan alkali jeung lem timer napel. Hal ieu dirarancang pikeun modél pajeulit, misalna roofing GRC sarta modél EPS, jsb


jéntré produk

Tags produk

QUANJIANG mangrupakeun salah sahiji ngarah pabrik jeung suppliers tina salah sahiji merek kawentar dunya orat timer napel bolong di Cina, ngabagéakeun mésér atanapi borongan orat timer napel ngaropéa bolong dilakukeun dina Cina sarta meunang sampel bebas na ti pabrik urang.

 

Timer napel orat bolong / orat bolong keur GRC na EPS modél

 

◆ Ngagambarkeun

Timer napel orat bolong ieu anyaman ku benang orat C-kaca, sarta coated kalawan palapis tahan alkali jeung lem timer napel. Hal ieu dirarancang pikeun modél pajeulit, misalna roofing GRC sarta modél EPS, jsb

 

 

◆ spésifikasi

Bahan: benang orat C-kaca

Palapis: palapis tahan alkali jeung lem timer napel.

Ukuran bolong: 4x4mm, 4x5mm, 5x5mm, jsb

Beurat: 90g / m2, 110g / m2, 125g / m2, 145g / m2,152g / m2,160g / m2, jsb

Lebar: 38inch, 1m, 1.2M, jsb

Panjangna: 20M, 45M, 90M, 153M, 150ft, 300ft jsb

Pisan softness jeung orat timer napel pisan caket bolong:

4x5mm (6x5mesh / inci) 89g / m2; 4x5mm (6x5mesh / inci) 140g / m2; 4x4mm (6x6mesh / inci) 160g / m2.

Lebar: 38inch, 1m, 1.2M, jsb

Panjangna: 20M, 45M, 90M, 153M, 150ft, 300ft jsb

 

◆ Kauntungan

Sanggeus ngagunakeun produk urang, eta moal gampang nonjol atawa kagagalan napel dina 72hours.

 

◆ Paket

Unggal roll dina kantong plastik atawa ngaleutikan termal kalawan labél, tube kertas 2 inci. 

Kalayan kotak karton atawa Usuk.

6360547278498174149777555

 

◆ Quality

Urang make kualitas luhur alkali palapis tahan jeung lem napel, éta pohara penting

bolong A.The bisa dibereskeun pisan kuat jeung benang orat henteu gampang pikeun mindahkeun atawa digolongkeun kaluar

B.The bolong orat timer napel boga karakter hade napel na eta bisa diteundeun lila, dina waktos anu sareng bolong nu Gampang unroll, éta sabab lem napel kami geus tinangtu jeung sampurna.

 

◆ Aplikasi

Ngagunakeun pikeun modél pajeulit, misalna roofing GRC sarta modél EPS, jsb

 

◆ Batur

port FOB: Ningbo Port

sampel leutik: gratis 

Desain customer: wilujeng sumping

urutan minimum: 1 Usuk

waktos pangiriman: 15 ~ 25 dinten

Sarat pembayaran: 30% T / T dina canggih, 70% T / T sanggeus salinan dokumén atawa L / C

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Car

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Key