Tentang Kami

pabrik
HangZhou QuanJian bahan wangunan anyar Co., Ltd nyaeta produsén ngarah ngahususkeun dina ngahasilkeun benang orat, orat bolong na napel diri orat bolong tape. Diadegkeun 1994, ayana di Kota JianDe nu kira 1,5 jam antara bandara HangZhou na 3 jam antara Shanghai.

Kaunggulan greatest kami téh :
1.Resource tina benang orat
Urang téh salah sahiji supplier pangbadagna di benang orat dina Cina, urang kudu tentang 50 canggih serat platinum
crucibles gambar, kapasitas anu leuwih 12000 Ton per taun.
Simkuring boga 180 anyaman looms, kapasitas anu leuwih ti 80 juta méter pasagi per taun. sabab kami ngadalikeun sumberdaya tina benang orat jeungkapasitas anu cukup badag, jadi urang kudu kaunggulan harga
2.Professional
Dina lulus 23 taun, urang ngan ngahasilkeun benang orat, orat bolong na napel diri orat bolong pita, kami profésional sarta kami anu ketat dina kualitas, jadi parusahaan urang téh kawentar di Cina, dina waktos anu sareng produk urang anu populér di leuwih ti 30 nagara, Eropa, Amérika Kalér (AS,Canada, Mexico), South American(Argentina, Brazil, Ecuador, Chile), South Africa, Australia, Turkey, Japan, Korea, UAE and so on

Produk urang kaasup:
1.C-kaca benang orat
2.Alkali tahan benang orat
3.Alkali tahan orat bolong (tanpa ZrO2)
4.Alkali orat tahan bolong (kalawan ZrO2)
5.Fire orat tahan bolong
6.Fiberglass bolong mosaic
7. self napel orat bolong
8.Fiberglass drywall tape gabungan

Simkuring miharep pikeun ngadegkeun koperasi panjang tur friendly jeung sakabéh para nasabah kami!


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala