Taros Kami

 

alamat

Zhu Jia Bu Industri Parabot, XinAnJiang Bandar,

JianDe Kota, Propinsi Zhejiang, Cina

telepon

Nelepon kami ayeuna: + 86-18126537057

   Tel: + 86-571-64160339

   Fax: + 86-571-64177318

 

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?

Kirim surat anjeun keur urang bandung:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Tah kitu