Naha milih kami

Hangzhou Quanjiang Anyar Gedong Bahan Co., Ltd diadegkeun dina 1994 taun. 23 taun pangalaman wungkul keur devoted mun benang kualitas orat alus, orat bolong na orat timer napel bolong & tape.

1) Urang ngahasilkeun benang orat ku Sunan Gunung Djati, jadi bolong nu aya biasa na jelas, sarta kualitas anu sahandapeun kontrol.
naha milih kami 1)

2) .We nganggo kualitas luhur palapis lem pikeun lalawanan alkali, sahingga bolong orat gaduh ciri hade tahan alkali, sarta bolong pohara kuat sarta biasa dibereskeun pisan teguh (henteu gampang pikeun mindahkeun).

naha milih kami 2)

3). Urang make lem palapis kualitas luhur pikeun retardant seuneu, jadi anu bolong orat gaduh karakter alus lalawanan seuneu.

naha milih kami 3) -1 naha milih kami 3) -2

4). Urang make kualitas luhur napel lem pikeun napel diri bolong & tape geus karakter hade napel, éta bisa diteundeun waktos logn Samentara éta pita ieu gampang unroll, sarta eta bisa dibereskeun pisan kuat jeung benang orat henteu gampang pikeun mindahkeun atawa ragrag kaluar.

naha milih kami 4)


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Car