QC

 

kualitas Trace

Urang nengetan tinggi mun kualitas, sadaya tina produk anu dina kontrol, urang bisa ngabasmi informasi kualitas saperti dihandap:

bahan atah keur inspected jeung rékaman test bisa dipariksa salila sakabeh produksi.

Dina mangsa produksi, QC-Dep bakal mariksa kualitas nu, kualitas nyaeta dina kontrol jeung rékaman test bisa dipariksa salila sakabeh produksi.

produk Réngsé bakal inspected deui sateuacan kiriman.

Urang nengetan tinggi kana eupan balik kualitas ti para nasabah urang.

 

 

Test kualitas

qc

 

 

kualitas keluhan

parusahaan urang téh jawab kualitas mangsa sakabeh Productions sarta sanggeus jualan, Dina hal faults kualitas serius:

◆  meuli-jeroeun The 2 bulan sanggeus resi barang, nyiapkeun rinci keluhan nu bareng jeung gambar atawa sampel ka urang.

◆  Saatos nampi keluhan nu, urang mimitian pikeun nalungtik jeung eupan balik ka keluhan dina 3 ~ 7 poé gawé.

◆  Kami baris nyadiakeun solusi kawas diskon, ngaganti jsb gumantung kana hasil survéy.


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih House