Timer napel orat bolong pita

Pondok Description:

Timer napel orat bolong pita ieu anyaman ku benang orat C-kaca, sarta coated kalawan palapis tahan alkali jeung lem timer napel. Hal ieu dirarancang pikeun pamakéan ku sanyawa gabungan keur nguatkeun mendi dewan gips, perbaikan drywall, jsb


jéntré produk

Tags produk

QUANJIANG mangrupakeun salah sahiji ngarah pabrik jeung suppliers tina salah sahiji merek kawentar dunya orat timer napel bolong pita di Cina, ngabagéakeun mésér atanapi borongan orat timer napel ngaropéa bolong tape dilakukeun dina Cina sarta meunang sampel bebas na ti pabrik urang.

 

Timer napel orat bolong pita

 

◆ Ngagambarkeun

Timer napel orat bolong pita ieu anyaman ku benang orat C-kaca, sarta coated kalawan palapis tahan alkali jeung lem timer napel. Hal ieu dirarancang pikeun pamakéan ku sanyawa gabungan keur nguatkeun mendi dewan gips, perbaikan drywall, jsb

 

◆ spésifikasi

Bahan: benang orat C-kaca

Palapis: palapis tahan alkali jeung lem timer napel.

Ukuran bolong: 9 × 9mesh / inci, 4x5mm, 5x5mm, 10 * 10, jsb

Beurat: 60g / m2, 65g / m2, 70g / m2, 75g / m2, 90g / m2, jsb

Lebar: 48mm, 5cm, 76mm, 10CM, 15CM, 20CM, 2inch, 3inch, 4inch jsb

Panjangna: 20M, 45M, 90M, 153M, 150ft, 300ft jsb

 

◆ Kauntungan

lalawanan alkali alus teuing, kakuatan tensile tinggi, karakter hade napel

 

◆ Paket

Unggal roll dina kantong plastik atawa ngaleutikan termal kalawan labél, 2 inci atawa tube kertas 3 inci. 

Kalayan kotak karton atawa Usuk

6360547300970600046380770

 

◆ Quality

Urang make kualitas luhur alkali palapis tahan jeung lem napel, éta pohara penting

bolong A.The bisa dibereskeun pisan kuat jeung benang orat henteu gampang pikeun mindahkeun atawa digolongkeun kaluar

B.The orat timer napel bolong tape boga karakter hade napel na eta bisa diteundeun lila, dina waktos anu sareng pita nu Gampang unroll, éta sabab lem napel kami geus tinangtu jeung sampurna.

naha milih kami 4)

 

◆ Aplikasi

Ngagunakeun kalawan sanyawa gabungan keur nguatkeun mendi dewan gips, repairing drywall, jsb

 

◆ Batur

port FOB: Ningbo Port

sampel leutik: gratis 

Desain customer: wilujeng sumping

urutan minimum: 1 Usuk

waktos pangiriman: 15 ~ 25 dinten

Sarat pembayaran: 30% T / T dina canggih, 70% T / T sanggeus salinan dokumén atawa L / C

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih House

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Car