Paper Drywall Joint pita

Pondok Description:

tape kertas gabungan nyaéta pita kertas kalawan puseur crease, dijieun ku digosok na bertulang kertas serat pikeun mastikeun hiji adherence hadé. Hal ieu dirarancang pikeun pamakéan ku sanyawa gabungan keur nguatkeun mendi dewan gips na juru saméméh lukisan, texturing atanapi wallpapering.

 

 


jéntré produk

Tags produk

QUANJIANG mangrupakeun salah sahiji ngarah pabrik jeung suppliers tina salah sahiji dunya brand kawentar orat drywall tape kertas joint di Cina, ngabagéakeun mésér atanapi borongan ngaropéa drywall tape kertas gabungan dilakukeun dina Cina sarta meunang sampel bebas na ti pabrik urang.

 

Pita Drywall Joint Paper

 

◆ Produk Pedaran

tape kertas gabungan nyaéta pita kertas kalawan puseur crease, dijieun ku digosok na bertulang kertas serat pikeun mastikeun hiji adherence hadé. Hal ieu dirarancang pikeun pamakéan ku sanyawa gabungan keur nguatkeun mendi dewan gips na juru saméméh lukisan, texturing atanapi wallpapering.

 

◆ spésifikasi

Bahan: bertulang kertas serat

Warna: Bodas

Dimension: 2 "(5cm) x250 '(76.2m), 50mmx75m, 50mmx150m ...

 

◆ Kaunggulan na Mangpaat

 

* Pita ieu dijieun ti kertas fibered husus kalawan kakuatan tensile ditambahkeun pikeun mantuan nyegah tearing, wrinkling atawa manjang.

 

* Serat Paper digosok pikeun adherence hadé.

 

* Pita boga crease puseur precision-loyog pikeun gampang jeung akurat aplikasi juru.

 

* Ku kakuatan baseuh jeung garing luhur, inténsitas garing téh ≥6.5KN / M, The inténsitas baseuh ieu ≥2.5KN / M.

 

* Double matting, kakuatan gabungan leuwih luhur, anu adhesion serat minimum teu kirang ti 50%.

 

* Laser perforation atawa tipe pin perforated, perméabilitas téh alus, éféktif nyingkahan peeling na lapisan nu.

 

 

◆ Paket

Unggal roll dina kotak bodas.

Kalayan kotak karton atawa Usuk

6360547300970600046380770

 

◆ Main Paké

Dirancang nguatkeun jeung nyumputkeun sendi na juru, gampang pikeun ngajawab masalah mendi

 

◆ Batur

port FOB: Ningbo Port

sampel leutik: gratis 

Desain customer: wilujeng sumping

urutan minimum: 1 Usuk

waktos pangiriman: 15 ~ 25 dinten

Sarat pembayaran: 30% T / T dina canggih, 70% T / T sanggeus salinan dokumén atawa L / C

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk