Seuneu Retardent Fiberglss bolong / EIFS orat bolong

Pondok Description:

EIFS orat bolong

lalawanan seuneu orat bolong lalawanan / hirupkeun bolong

retardant seuneu orat bolong / hirupkeun retardant orat bolong

Hal ieu anyaman ku benang orat C-kaca, sarta coated kalawan palapis tahan seuneu.


jéntré produk

Tags produk

QUANJIANG mangrupakeun salah sahiji ngarah pabrik jeung suppliers tina salah sahiji merek kawentar dunya api tahan fiberglss bolong di Cina, ngabagéakeun mésér atanapi borongan ngaropéa orat fireproofing bolong, seuneu orat tahan bolong lawon, eifs orat bolong dilakukeun dina Cina sarta meunang sampel bebas na ti pabrik urang.

 

EIFS orat bolong

lalawanan seuneu orat bolong lalawanan / hirupkeun bolong

retardant seuneu orat bolong / hirupkeun retardant orat bolong

 

◆ Ngagambarkeun

Hal ieu anyaman ku benang orat C-kaca, sarta coated kalawan palapis tahan seuneu.

 

◆ spésifikasi

benang orat C-kaca: bahan

Palapis: seuneu palapis tahan

Ukuran bolong: 6 × 6mesh / inci

Beurat: 122g / m2,152g / m2,160g / m2,200g / m2 jsb

Lebar: 9.5inch, 38inch, 48inch atanapi nurutkeun konsumén kudu

Panjangna: 150ft jsb

Warna: Putih, oranyeu, bulao, jsb beureum

 

◆ Paket

Unggal roll dina kantong plastik ku labél

tube kertas 2 atanapi 3 inci

Kalayan kotak karton atawa Usuk

6360547278498174149777555

 

◆ Quality contral

A.We seuneu pamakéan kualitas luhur palapis tahan supados orat bolong boga cicirén hade seuneu tahan 

naha milih kami 3) -1naha milih kami 3) -2

bolong B.The lemes tur kuat, bolong ieu dibereskeun pisan teguh (henteu gampang pikeun mindahkeun)

naha milih kami 2)

C.The bolong nya biasa na jelas, sabab urang ngahasilkeun benang orat ku Sunan Gunung Djati sangkan kualitas nu sahandapeun kontrol jeung worker kami téh terampil

D.Each roll nyaeta kedap tur mulus, eta Sigana geulis

6360547407212053862748943

 

◆ Applicaton

Dipaké dina EIFS (exterior insulasi jeung rengse Systems)

6360547282052641063422101

 

◆ Batur

port FOB: Ningbo Port

sampel leutik: gratis

Desain customer: wilujeng sumping

urutan minimum: 1 Usuk

waktos pangiriman: 15 ~ 25 dinten

Sarat pembayaran: 30% T / T dina canggih, 70% T / T sanggeus salinan dokumén atawa L / C


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Key

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih House