QC

 

Trace Quality

Ne i kushtojmë vëmendje të lartë të cilësisë, të gjitha produktet janë nën kontroll, ne mund të ndjekim informacionin e cilësisë, si më poshtë:

Lënda e parë është inspektuar dhe të dhënat e testit mund të kontrollohet gjatë gjithë prodhimit.

Gjatë prodhimit, QC-Dep do të inspektuar cilësinë, cilësia është nën kontroll dhe të dhënat e testit mund të kontrollohet gjatë gjithë prodhimit.

Produktet e përfunduara do të inspektohet përsëri para se të dërgesës.

Ne i kushtojmë vëmendje të lartë të cilësisë reagime nga klientët tanë.

 

 

Quality Test

qc

 

 

Ankesa Quality

Kompania jonë është përgjegjës për cilësinë gjatë gjithë prodhimeve dhe pas shitjes, Në rast të gabimeve të rënda të cilësisë:

◆  Blerësi-brenda 2 muajve pas pranimit të mallrave, të përgatitur ankesa Detajet bashku me foto apo mostra për ne.

◆  Pas marrin të ankesës, ne do të fillojmë të hetojë dhe reagimet për ankesën brenda 3 ~ 7 ditë pune.

◆  Ne do të ofrojë zgjidhje si zbritje, të zëvendësojë etj varet rezultatin e studimit.


Enquiry TANI
  • * CAPTCHA: Ju lutemi zgjidhni Zemra